Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/gokhalil/public_html/NationalFundingPro.com/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2364

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/gokhalil/public_html/NationalFundingPro.com/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2368

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/gokhalil/public_html/NationalFundingPro.com/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3169
Yine de hedefi, topu soymaktan daha fazlası ve ona sahip olduğunda oynadı. – National Funding Professionals

Yine de hedefi, topu soymaktan daha fazlası ve ona sahip olduğunda oynadı.

Buy Avanafil Brand Online
January 16, 2020
Arcoxia Best Online – Fast Delivery By Courier Or Airmail – Save Time And Money
January 16, 2020

Yine de hedefi, topu soymaktan daha fazlası ve ona sahip olduğunda oynadı.

Yine de hedefi, topu soymaktan daha fazlası ve ona sahip olduğunda oynadı.

İki dakika sonra – şimdi 91. dakikaya giriyoruz, bacaklar ağır olduğunda ve stadyumda duman sürüklendiğinde, Barcelona bir kez daha saldırdı. Leo Messi, bölgenin kenarına yakın bir yerden topu Suarez’in önüne attı. Daha aşağıya bakma şansı bile bulamadan, gitmişti. Top ve oyun.

Casemiro ona bir arka tekerleği ile saldırmıştı. Bu gerçekten son seferdi; şimdi bitti, daha fazla şans yok. Barcelona’nın son saldırısı, her hareketinin sona ermiş gibi göründüğü yerde sona ermişti: Casemiro’nun ayağında. – Hunter: Gol değil, savunmak klasiği bir klasik yaptı – Klasik müziği: En iyi ve en kötü Barca’ya karşı Gerçek şarkılar – Sözlü tarih: Nasıl Barca 2009’da altı kupa kazandı Düdükte Casemiro ve Messi kucaklaştı. Messi gol atmadı; Casemiro vardı. "Amacım topu soymak, demişti bir keresinde.

Çarşamba gecesi bazen hepsini soymuş gibi hissediyordu; istatistikler kimsenin daha fazla top çalmayı tamamlamadığını gösterdi. Yine de hedefi, topu soymaktan daha fazlası ve ona sahip olduğunda oynadı. Madrid takımında sadece Toni Kroos’un ardından ikinci olan 67 pasları tamamladı ve gol için herkesten daha fazla girişimde bulundu.

Çizgiyi aşan kafa vuruşu, Madrid’in sayıya en yakın geldiği oydu. Sadece herhangi bir oyunda değil: klasmanda … önemli olan nokta buydu. Yeni değil, bilinmeyen de – birkaç yıl öncesinden örnek manşet: "Casemiro olmadan hayat zor" – ancak Brezilya’nın ne kadar önemli olduğuna dair nadiren daha iyi bir gösteri ya da teknik direktörünün yöntemlerinin Çarşamba günkü 0-0 çekilişine göre daha net bir şekilde doğrulanması nadiren olabilir.Casemiro, evet, Messi ve Barcelona’yı yolda sıkıca kontrol altında tuttu. 2002’den beri ilk puansız klasman. TF-Images / Getty Images Zidane’nin Real Madrid menajeri olarak ilk büyüsünde bir gün erken, Casemiro kapısını çaldı. Henüz oynamamıştı – beş maç geçmişti – ve mutlu değildi. Benimle oyna, dedi, lütfen.

Zidane ona baktı, sakinleşmesini söyledi ve oynamaya başladığında asla durmayacağını söyledi. Zidane haklıydı, öyle ki adeta bir şakaya dönüştü. Geçenlerde bir maçın ardından Casemiro’ya dinlenip dinlenmeyeceği soruldu. Bir cevap olarak, sahip olduğu o melek gibi gülümsemeyi teklif etti ve ona nasıl ihtiyaç duymadığına dair bir şeyler söyledi.

Zidane de öyle düşünmedi. Casemiro’yu sadece onu oyuna sokabilmeniz için dışarıda bırakın.Casemiro bu sezon her maçta yer aldı ve Zidane onu Pazar akşamı Valencia karşısında takımın dışında bırakana kadar, üç gün önce her dakika yarım saat oynadı. clasico. Oyun Real tarafından kaymış olsa da, orta saha Dani Parejo tarafından 1-1 berabere ile kontrol edilirken, Zidane Casemiro’yu tekrar oyuna sokmadı ve onu yedek kulübesinde bıraktı.

Daha sonra muhabirler nedenini öğrenmek istediler ve üç gün sonra cevabını aldılar. Barcelona, ​​34 maçta ilk kez Camp Nou’da gol atamadı. Bu yüzden dinlenmeyle ve riskle ilgili hiçbir şey yoktu.Editor’s PicksArteta bir kumar olmaya devam ediyor, ancak Arsenal için zarı atma zamanı geldi Star Wars: The Rise of Skywalker, futbol dünyasıyla buluşuyor ESPN FC 100: Liverpool, Man City, dünyanın en iyi futbol oyuncuları sıralamamıza hükmediyor2 RelatedCasemiro diğerlerinin yapmadığı faulleri yapıyor ve yapmayacakları müdahaleleri yapıyor.

Birçoğu. Bu gülümseme ya da her neyse, onu sık sık beladan kurtarır – şaka, bir görünmezlik pelerini giyip, kabahatlerini hakemlerden gizlemesidir – ama onlardan sonsuza kadar kaçamaz. Geçen hafta sonu dört sarı kart görmüştü. Bir beşinci ve bir sonraki maçı kaçırırdı.

Sonraki oyun, sezonu belirleme eğiliminde olan clasico idi. Ve Zidane bunun üstlenilemeyecek kadar büyük bir risk olduğuna karar vermişti. Ne zaman bir Barcelona hamlesinin sona ermesine ve çarşamba gecesi Madrid’de başlayan bir hamleye baksanız, Casemiro oradaydı ve nedenini gösteriyordu. Bazen her yerde hazır görünüyordu.

O her yerdeydi. Her şeyden önce, takımının ona ihtiyaç duyduğu her yerdeydi, ki bu da hemen hemen her zaman olduğu yerdi. Solda, Zidane’in orta sahayı yönetme konusunda tam ve tam bir güveni var. Zidane’nin işi artık etrafındaki doğru dengeyi bulmaktır. Getty Images aracılığıyla PAUL ELLIS / AFP Casemiro, olasılıkları sevdiği için yalnızca savunmacı bir orta saha oyuncusu haline geldiğini anlatıyor. Daha sonra her zaman farklı pozisyonlara adapte olabilirdi ve onu tanımlayan bir şey varsa, o da adapte olmasıdır.

Çocukken yaptığı bir duruşmada, 300 kişiyle birlikte koçlar forvetlerin kim olduğunu sordu. Elli el yukarı çıktı. Sonra kimin hayır olduğunu sordular.

10. 50 el daha yukarı çıktı. Defansif orta saha oyuncularının kim olduğunu sorduklarında sekiz el kalktı. Casemiro şansını gördü: daha az rekabet. "Ben benim, dedi. Değildi, ama şimdi öyle ve Real Madrid onu bu yüzden seviyor, Casemiro rolü öğrendi.cetrulet

Her şeyden önce dinledi. Porto’daki koçu Julen Lopetegui, Casemiro’nun "gizli" olarak "gelişme arzusu, tavsiyeyi kabul etme, gerekli her şeyi yapma, onu arama isteği "koçluk için bir zevk." Rodrygo, ona her zaman spor salonuna gitmesini söylediğini söylüyor. Bir oksijen odasında düzenli seanslar yapıyor ve ne yediğini takıntılı bir şekilde izliyor, bu da bir şekilde uygun görünüyor. "Geçenlerde Jorge Valdano’ya her top için sanki bir tabak yemekmiş gibi savaşıyorum, bu fikirde bir şeyler var: Çocukken evde çok fazla yer yoktu ve yiyecek de pek bir şey yoktu. Casemiro, takım arkadaşlarından maçlardan önceki gece evlerinde kalmalarına izin vermelerini istediğinden, düzgün bir şekilde uyuyabildiğinden, Sao Paulo’da gençlik sistemine kaydolmanın en iyi yanlarından birinin nasıl olduğu hakkında konuştu. düzgün beslenir.

Ve böylece o topun peşinden gitti, başkalarının yapmadığı işi yaptı. Bu hafta El Pais yazarı David Alvarez, Casemiro’nun Atletico Madrid’e karşı yedi gol attığını öğrendiğinde yaz tatiline çıkmak üzere olduğunun hikayesini anlattı. Tatil çantasını çıkarıp geri uçtu ve molasını kısa kesti.

Ekibinin ona ihtiyacı vardı. Bu ifade onu tanımlar ve Zidane her zaman bunu bilirdi. Bir oyuncu olarak Zidane, Claude Makelele’nin ne kadar önemli olduğunu herkesten daha iyi anladı; Fransız milli takımına dönmeye karar verdiğinde önce Makelele’yi arayıp onu da gelmeye ikna etmesi tesadüf değil."Temelde, Zidane Casemiro’yu aradı ve Brezilyalı oyuncu onun bir tişörte oynadığı rolü anlıyor. "Casemiro, birkaç yıl önce El Pais ile yaptığı röportajda Casemiro’nun boşlukları kapattığını söyledi. "Casemiro, beklerin bıraktığı boşlukları kapatmak zorunda. Casemiro, orta saha oyuncularının bıraktığı boşlukları kapatmak zorunda.

Casemiro, herkesin bıraktığı boşlukları kapatmak zorunda. Bu benim için denge; oyunun çıldırmamasını sağlamak için. Isco’nun büyüsü ya da Cristiano [Ronaldo] ‘nun hedefleri yok. Çalışıyorum."Bu iş Isco’nun büyüsüne sahip olmasına yardım ediyor. Cristiano’nun gollerini atmasına yardım etti.

Valverde koşacak (ve çarşamba günü nasıl bir oyun oynadı). Benzema oynamak için. Kroos geçecek. Marcelo saldıracak. Hepsi hayatta kalacak.

Bu yüzden onu seviyorlar. "Lopetegui, stoperler ona tapıyor, dedi. "O benim hayatımı kurtardı; Marcelo, bu adamla 45 yaşıma gelene kadar oynayabilirim, diye yazdı. Hepsi onun orada olmasını istiyor, her oyunun her dakikasında. Casemiro’nun bir maçı kaçırmasının tek bir nedeni var: Bir sonraki maçı kaçırmak daha da kötü. Real Madrid’in oyuncularını dinleyin ve ayaklarının dibine düşüyorlar. Barcelona’nın oyuncularını izleyin, onlar da öyle. 20 Aralık 2019 Sid Loweİspanya yazarı FacebookTwitterFacebook MessengerPinterestEmailFC Barcelona ayağa kalktı.

Baştan sona, tekrar tekrar ve tekrar, Çarşamba günkü 0-0 klasmanında her şeyi özetleyen bir an vardı – bir oyuncunun portresi ve 17 yıl sonra ilk kez 48 maçın devam ettiği gece birisinin Luis Figo’ya bir domuz kafasını fırlattığı zamana kadar, kimse bir klasmanda gol atamadı. Arturo Vidal, 88 dakika 38 saniye ile Ansu Fati’ye muhteşem bir top attı ve Luis Suarez’i Real Madrid ceza sahasının derinliklerinde buldu. Burada, şut atmak için son bir şans gibi görünüyordu, ancak Uruguaylı bacağını geri çekerken, Carlos Henrique Casemiro’yu blok yapmak için önünden dalarken, başka bir mücadele yaptı ve bir şans daha gitti. bu henüz bitmedi.

İki dakika sonra – şimdi 91. dakikaya giriyoruz, bacaklar ağır olduğunda ve stadyumda duman sürüklendiğinde, Barcelona bir kez daha saldırdı. Leo Messi, bölgenin kenarına yakın bir yerden topu Suarez’in önüne attı. Daha aşağıya bakma şansı bile bulamadan, gitmişti.

Top ve oyun. Casemiro ona bir arka tekerleği ile saldırmıştı. Bu gerçekten son seferdi; şimdi bitti, daha fazla şans yok. Barcelona’nın son saldırısı, her hareketinin sona ermiş gibi göründüğü yerde sona ermişti: Casemiro’nun ayağında. – Hunter: Gol değil, savunmak klasiği bir klasik yaptı – Klasik müziği: En iyi ve en kötü Barca’ya karşı Gerçek şarkılar – Sözlü tarih: Nasıl Barca 2009’da altı kupa kazandı Düdükte Casemiro ve Messi kucaklaştı.

Messi gol atmadı; Casemiro vardı. "Amacım topu soymak, demişti bir keresinde. Çarşamba gecesi bazen hepsini soymuş gibi hissediyordu; istatistikler kimsenin daha fazla top çalmayı tamamlamadığını gösterdi. Yine de hedefi, topu soymaktan daha fazlası ve ona sahip olduğunda oynadı.

Madrid takımında sadece Toni Kroos’un ardından ikinci olan 67 pasları tamamladı ve gol için herkesten daha fazla girişimde bulundu. Çizgiyi aşan kafa vuruşu, Madrid’in sayıya en yakın geldiği oydu. Sadece herhangi bir oyunda değil: klasmanda … önemli olan nokta buydu. Yeni değil, bilinmeyen de – birkaç yıl öncesinden örnek manşet: "Casemiro olmadan hayat zor" – ancak Brezilya’nın ne kadar önemli olduğuna dair nadiren daha iyi bir gösteri ya da teknik direktörünün yöntemlerinin Çarşamba günkü 0-0 çekilişine göre daha net bir şekilde doğrulanması nadiren olabilir.Casemiro, evet, Messi ve Barcelona’yı yolda sıkıca kontrol altında tuttu. 2002’den beri ilk puansız klasman. TF-Images / Getty Images Zidane’nin Real Madrid menajeri olarak ilk büyüsünde bir gün erken, Casemiro kapısını çaldı.

Henüz oynamamıştı – beş maç geçmişti – ve mutlu değildi. Benimle oyna, dedi, lütfen. Zidane ona baktı, sakinleşmesini söyledi ve oynamaya başladığında asla durmayacağını söyledi. Zidane haklıydı, öyle ki adeta bir şakaya dönüştü. Geçenlerde bir maçın ardından Casemiro’ya dinlenip dinlenmeyeceği soruldu.

Bir cevap olarak, sahip olduğu o melek gibi gülümsemeyi teklif etti ve ona nasıl ihtiyaç duymadığına dair bir şeyler söyledi. Zidane de öyle düşünmedi. Casemiro’yu sadece onu oyuna sokabilmeniz için dışarıda bırakın.Casemiro bu sezon her maçta yer aldı ve Zidane onu Pazar akşamı Valencia karşısında takımın dışında bırakana kadar, üç gün önce her dakika yarım saat oynadı. clasico.

Oyun Real tarafından kaymış olsa da, orta saha Dani Parejo tarafından 1-1 berabere ile kontrol edilirken, Zidane Casemiro’yu tekrar oyuna sokmadı ve onu yedek kulübesinde bıraktı. Daha sonra muhabirler nedenini öğrenmek istediler ve üç gün sonra cevabını aldılar. Barcelona, ​​34 maçta ilk kez Camp Nou’da gol atamadı.

Bu yüzden dinlenmeyle ve riskle ilgili hiçbir şey yoktu.Editor’s PicksArteta bir kumar olmaya devam ediyor, ancak Arsenal için zarı atma zamanı geldi Star Wars: The Rise of Skywalker, futbol dünyasıyla buluşuyor ESPN FC 100: Liverpool, Man City, dünyanın en iyi futbol oyuncuları sıralamamıza hükmediyor2 RelatedCasemiro diğerlerinin yapmadığı faulleri yapıyor ve yapmayacakları müdahaleleri yapıyor. Birçoğu. Bu gülümseme ya da her neyse, onu sık sık beladan kurtarır – şaka, bir görünmezlik pelerini giyip, kabahatlerini hakemlerden gizlemesidir – ama onlardan sonsuza kadar kaçamaz. Geçen hafta sonu dört sarı kart görmüştü. Bir beşinci ve bir sonraki maçı kaçırırdı.

Sonraki oyun, sezonu belirleme eğiliminde olan clasico idi. Ve Zidane bunun üstlenilemeyecek kadar büyük bir risk olduğuna karar vermişti. Ne zaman bir Barcelona hamlesinin sona ermesine ve çarşamba gecesi Madrid’de başlayan bir hamleye baksanız, Casemiro oradaydı ve nedenini gösteriyordu. Bazen her yerde hazır görünüyordu. O her yerdeydi. Her şeyden önce, takımının ona ihtiyaç duyduğu her yerdeydi, ki bu da hemen hemen her zaman olduğu yerdi. Solda, Zidane’in orta sahayı yönetme konusunda tam ve tam bir güveni var.

Zidane’nin işi artık etrafındaki doğru dengeyi bulmaktır. Getty Images aracılığıyla PAUL ELLIS / AFP Casemiro, olasılıkları sevdiği için yalnızca savunmacı bir orta saha oyuncusu haline geldiğini anlatıyor. Daha sonra her zaman farklı pozisyonlara adapte olabilirdi ve onu tanımlayan bir şey varsa, o da adapte olmasıdır. Çocukken yaptığı bir duruşmada, 300 kişiyle birlikte koçlar forvetlerin kim olduğunu sordu. Elli el yukarı çıktı.

Sonra kimin 10 numara olduğunu sordular. 50 el daha kaldırdı. Defansif orta saha oyuncularının kim olduğunu sorduklarında sekiz el kalktı. Casemiro şansını gördü: daha az rekabet. "Ben benim, dedi.

Değildi, ama şimdi öyle ve Real Madrid onu bu yüzden seviyor, Casemiro rolü öğrendi. Her şeyden önce dinledi. Porto’daki koçu Julen Lopetegui, Casemiro’nun "gizli" olarak "gelişme arzusu, tavsiyeyi kabul etme, gerekli her şeyi yapma, onu arama isteği "koçluk için bir zevk." Rodrygo, ona her zaman spor salonuna gitmesini söylediğini söylüyor. Bir oksijen odasında düzenli seanslar yapıyor ve ne yediğini takıntılı bir şekilde izliyor, bu da bir şekilde uygun görünüyor. "Geçenlerde Jorge Valdano’ya her top için sanki bir tabak yemekmiş gibi savaşıyorum, bu fikirde bir şeyler var: Çocukken evde çok fazla yer yoktu ve yiyecek de pek bir şey yoktu. Casemiro, takım arkadaşlarından maçlardan önceki gece evlerinde kalmalarına izin vermelerini istediğinden, düzgün bir şekilde uyuyabildiğinden, Sao Paulo’da gençlik sistemine kaydolmanın en iyi yanlarından birinin nasıl olduğu hakkında konuştu. düzgün beslenir.

Ve böylece o topun peşinden gitti, başkalarının yapmadığı işi yaptı. Bu hafta El Pais yazarı David Alvarez, Casemiro’nun Atletico Madrid’e karşı yedi gol attığını öğrendiğinde yaz tatiline çıkmak üzere olduğunun hikayesini anlattı. Tatil çantasını çıkarıp geri uçtu ve molasını kısa kesti.

Ekibinin ona ihtiyacı vardı. Bu ifade onu tanımlar ve Zidane her zaman bunu bilirdi. Bir oyuncu olarak Zidane, Claude Makelele’nin ne kadar önemli olduğunu herkesten daha iyi anladı; Fransız milli takımına dönmeye karar verdiğinde önce Makelele’yi arayıp onu da gelmeye ikna etmesi tesadüf değil."Temelde, Zidane Casemiro’yu aradı ve Brezilyalı oyuncu onun bir tişörte oynadığı rolü anlıyor. "Casemiro, birkaç yıl önce El Pais ile yaptığı röportajda Casemiro’nun boşlukları kapattığını söyledi. "Casemiro, beklerin bıraktığı boşlukları kapatmak zorunda.

Casemiro, orta saha oyuncularının bıraktığı boşlukları kapatmak zorunda. Casemiro, herkesin bıraktığı boşlukları kapatmak zorunda. Bu benim için denge; oyunun çıldırmamasını sağlamak için.

Isco’nun büyüsü ya da Cristiano [Ronaldo] ‘nun hedefleri yok. Çalışıyorum."Bu iş Isco’nun büyüsüne sahip olmasına yardım ediyor. Cristiano’nun gollerini atmasına yardım etti.

Valverde koşacak (ve çarşamba günü nasıl bir oyun oynadı).

Comments are closed.

APPLY NOW
Start Growing
your Bussiness
Today

Apply Now